Cine suntem

Localizată în Baia Mare, WISE COMPANY este o companie de web developement și web deisgn. Suntem o companie 100% românească, ce adună specialiști in web developement, web design, mobile developing, SEO si marketing online.

Ne-am asumat ca prin munca și serviciile noastre să facem internetul un loc mult mai plăcut în care să aibă loc întălnirea și relația dintre companii și clienți. Echipa noastră de specialiști oferă în mod constant rezultate remarcabile care combină idei creative cu experiența noastră vastă. Te ajutăm să îți construiești o relație durabilă și semnificativă cu clienții tăi.

Cum lucrăm

Skill-urile noastre

95%
Web design
85%
Web developement
90%
Promovare media
80%
Promovare indoor și outdoor
95%
Producție publicitară
90%
Grafică publicitară
100
Campanii
65
Clienti
200k$
Buget gestionat

în Google Adwords

60k$
Buget gestiont

în Facebook Ads

Clienții noștri

Ne iubim clienții și ne mândrim cu ei

 
 

Ce spun clienții noștri despre noi

Tudor Rus
Administrator Tru Training

Cea mai buna descriere pentru cei de la Wise ar fi: Profesionalism si Calitate.

Borota Ionut
Director General - Reinvent Gaming

Profesionalismul si eficienta au marcat colaborarea nostra de lunga durata. Ma bucur sa vad o companie orientata inspre comunitate si nevoile ei. Wise Company nu urmareste doar sa ofere servicii de calitate, ci si sa inoveze, sa sprijine initiative locale si afaceri tinere.

Carmen Marcu
Ministerul Tineretului și Sportului

Dacă vrei să ajungi cu mesaje la tineri este de dorit să te asiguri că ai un concept atrăgător, un design bun indiferent de produse: site, badge-uri, diplome, prezentări, o identitate, etc.
Mulțumesc chipei Wise Company pentru disponibilitate, flexibilitate în gândire și găsirea de soluții în situații limită.

Daiana Criste
Președinte "Liga Studentilor Pintea Viteazul"

„Orice e posibil” - sintagma asta se identifică cu Liga Studenților „Pintea Viteazul”, dar caracterizează foarte bine și Wise Company. Eficiența și profesionalismul de care dau dovadă la fiecare proiect, fac ca această companie să fie apreciată nu doar la nivel local.
Un alt aspect important are în vedere faptul că Wise Company nu urmărește doar să ofere servicii de calitate și să facă profit, ci și să investească în tineri, să găsească nevoile lor și să creeze parteneriate prin care să sprijine comunitatea și proiectele ei.
Mulțumim Wise Company pentru devotamentul de care dau dovadă și tot ajutorul acordat de-a lungul timpului!

Adrian Dan Pop
Director Andana Pan

Am colaborat cu Wise Company cu diferite ocazii. De fiecare data colaborarea a fost foarte buna iar pretul facut dupa bugetul nostru si nevoile noastre. Ce mi-a placut cel mai mult a fost faptul ca oamenii de la Wise Company sunt foarte pasionati de ceea ce fac si de fiecare data am avut siguranta ca solutiile si serviciile pe care mi le ofera sunt cele mai bune.

Darius Filip
Fondator al platformei OpportuniTool

Când alături de echipa mea am hotărât să lansam platforma educațională http://www.opportunitool.ro, pe care tinerii pot căuta oportunități extracurriculare, nu aveam nici cea mai mică idee în ce constă crearea unui website. Însă norocul nostru a fost că echipa Wise Company ne-a sărit în ajutor şi ne-a fost alături de la gândirea platformei, până la optimizare şi adăugarea ultimelor detalii. În ciuda faptului că sunt un perfecționist, angajații Wise Company au dus la bun sfârşit fiecare solicitare pe care am făcut-o. Datorită lor, putem în sfârsit să ne desfăşurăm activitatea şi să creăm un impact asupra tinerilor din România!
Recomand serviciile lor cu încredere, iar dacă nu mă credeți pe cuvânt, aruncați o privire la noul nostru website să vedeți ce treabă bună au făcut!

Diana Sabo
Presedinte Asociatia DEIS

Wise Company ne sunt furnizori, dar mai mult de atât, ne sunt prieteni și parteneri în munca noastră zilnică cu tinerii. Au fost și sunt mereu atenți la nevoile specifice pe care le avem și ne ajută de fiecare dată să găsim cele mai bune soluții. Nu i-am schimba pentru nimic în lume!

Cristian Mureșan
General Manager - Centrul de Terapii Cristiana Școala de Masaj Cristiana

„Doresc să vă mulțumesc pentru experiențele plăcute avute cu echipa dvs, începând de la explicarea în detaliu a tuturor pașilor de parcurs în realizarea și implementarea unui site profesional, și în acord total cu cerințele noastre, și mergând pâna la suportul tehnic de care am beneficiat până acum, inclusiv în weekend – și toate acestea la un cost rezonabil.

De asemenea, suportul prompt în situații de necesitate suplimentară și neplanificată, pe care l-am solicitat, și găzduirea site-ului nostru pe serverele dvs, ne-au scutit de greutățile întâmpinate până acum în colaborările avute cu parteneri anteriori.

Experiențele parcurse cu dvs ne fac să vă acordăm aprecierea maximă și recomandăm cu căldură colaborarea cu colectivul dvs de suflete de ardeleni!

Default Avatar75
Mircea Lobontiu
Armonis Nord

WISE COMPANY – Testimonial – Mărturie!

Am întâlnit un grup de tineri care mi-au plăcut. Am aflat că realizează pagini web. Nu m-am documentat ce lucrări au realizat. Pentru mine nu avea nici o importanță.

Ne-am adunat într-o cafenea (eu am sosit cu bicicleta, ei cu trotineta), unde am făcut contractul și am structurat pagina web. Pe urmă am comunicat doar pe net și telefon și ...pagina s-a construit. O ultimă întâlnire de finisare detalii și am lansat http://www.armonisnord.ro.

..................................................................................................

Împreună am constituit o echipă! Beneficiar și furnizor! Cred că aici a fost tot secretul!

.................................................................................................

Ei: creativi, flexibili, comunicativi, sinceri, glumeți și veseli mi-au creat un spațiu de comportament de tip ”apă lină și cristalină”! Mai mult decât profesioniști! M-au făcut să îi simt ca prieteni!

Eu: doar știam ”cam”... ce doresc!

Pentru mine rezultatul este minunat!

Îi recomand cu mare drag!

..................................................................................................

Când lucrați cu ei, să uitați de vârstă aveți! Fiți doar...tineri! Rezultatul nu va fi altul decât unul minunat!

Mircea Lobontiu
Armonis Nord
http://www.armonisnord.ro