Cine suntem

Localizată în Baia Mare, WISE COMPANY este o companie de web developement și web deisgn. Suntem o companie 100% românească, ce adună specialiști in web developement, web design, mobile developing, SEO si marketing online.

Ne-am asumat ca prin munca și serviciile noastre să facem internetul un loc mult mai plăcut în care să aibă loc întălnirea și relația dintre companii și clienți. Echipa noastră de specialiști oferă în mod constant rezultate remarcabile care combină idei creative cu experiența noastră vastă. Te ajutăm să îți construiești o relație durabilă și semnificativă cu clienții tăi.

Cum lucrăm

Skill-urile noastre

95%
Web design
85%
Web developement
90%
Promovare media
80%
Promovare indoor și outdoor
95%
Producție publicitară
90%
Grafică publicitară
75
Campanii
45
Clienti
100k$
Buget gestionat

în Google Adwords

30k$
Buget gestiont

în Facebook Ads

Clienții noștri

Ne iubim clienții și ne mândrim cu ei

 
 

Ce spun clienții noștri despre noi

Caniuca Vlad
Președinte Liga Studenților

Profesionisti și cu idei creative!

Borota Ionut
Vicepresedinte Reinvent

Profesionalismul si eficienta au marcat colaborarea nostra de lunga durata. Ne bucuram sa vedem o companie orientata inspre comunitate si nevoile ei. Wise Company nu urmareste doar sa ofere servicii de calitate, ci si sa inoveze si sa investeasca in tineri.

Carmen Marcu
Ministerul Tineretului și Sportului

Dacă vrei să ajungi cu mesaje la tineri este de dorit să te asiguri că ai un concept atrăgător, un design bun indiferent de produse: site, badge-uri, diplome, prezentări, o identitate, etc.
Mulțumesc chipei Wise Company pentru disponibilitate, flexibilitate în gândire și găsirea de soluții în situații limită.

Tudor Rus
Administrator Tru Training

Cea mai buna descriere pentru cei de la Wise ar fi: Profesionalism si Calitate.