Este site-ul tău responsive? Daca nu e, risti să fii penalizat!

Este site-ul tău adaptat pentru mobil? Citește datele de mai jos și vezi ce e un website responsive și verifică dacă site-ul tău este unul responsive.

Pentru început hai să facem un mic joc de imaginație.  Imaginează-ți că ești un client care vizitează site-ul tău de pe un telefon mobil. Poate acel client să citească sau să vizualizeze cu ușurință pagina și să găsească informațiile necesare sau îi este greu?

Google a subliniat mult timp importanța de a avea un site web care oferă o experientă de utilizare pozitivă și oportunităti de implicare. Motoarele de căutare au “cerut” webdesignerilor și dezvoltatorilor web să se concentreze pe a face viața mai usoară utilizatorilor prin navigare accesibilă și ușor de înțeles. Aceste reguli se aplică în continuare, dar acum accentul s-a reorientat spre a avea aceste calităti prezente în versiunile mobile ale unui site web.

Website responsive se referă la adaptabilitatea unui site în funcție de dispozitivele pe care rulează sau se vizualizează conținutul. Responsivness-ul este clasat ca al doilea factor, că importanță, după cel al SEO (Search Engine Optimization).

Din fericire, toți clienții noștri ajung să se bucure de beneficiile unui site responsive din primele momente ale site-ului. Motivele pentru care facem acest lucru se întind până dincolo de faptul că motoarele de căutare (Ex: Google) au decis că acest lucru este suficient de important pentru a deveni un factor de rang.

Mai jos sunt 5 motivele pentru care trebuie să te intereseze dacă site-ul tău este responsive și este adaptat pentru orice tip de dipozitiv:

  1. Îți face că site-ul și brand-ul să arate bine.
  2. Înseamnă că utilizatorii pot găsi cu adevărat ceea ce caută despre ține direct de pe telefonul mobil, tablet sau calculator fără să aibă problem de afișare ale site-ului.
  3. Te adduce din start deasupra competitorilor tăi care nu s-au îngrijit de acest aspect (motoarele de căutare penalizează site-urile care nu sunt adaptate pentru mobil.
  4. Arată că îți păsa de clienții tăi și clienții se bucură de cea mai bună experiență în ceea ce proveste brandul tău, fie acasă, fie pe drum sau chiar și în magazine.
  5. Până și Google te va premia! Noi credem că aceasta este cireașă de pe tort.

Așadar, site-ul tău este adaptat pentru mobil? Testează acest lucru accesând acest link! Dacă nu te descurci, da-ne un mesaj pe facebook sau aici și te ajutăm cu cea mai mare plăcere (Gratuit).

Leave a Reply