Maramureșul are de astăzi sistem de programări online

Wise Company împreună cu Instituția Prefectului – Județul Maramureș au implementat în aceste zile un sistem de programări online pentru serviciile de inmatriculare, examinare auto, preschmbare permis dar și pașapoarte.

Colaborarea a pornit în urma nevoiei comunutății de o mai bună gestionare a programărilor pentru aceste servicii și din dorința de a elimina cozile.

Proiectul a fost unul pro bono si platforma implementata a fost oferita gratuit institușiei de către Wise Company.

Sistemul face programări în zilele lucrătoare, în timpul programului de lucru (luni – miercuri: 8,30 – 16,30, joi: 8,30 – 18,30, cu pauză de masă între orele 12,30 – 13; vineri: 8,30 – 13,30), în ordinea înscrierii. Pentru acest lucru, cetățenii trebuie să aleagă serviciul pe care îl doresc și să introducă câteva date personale (nume, prenume și, după caz, CNP, seria și numărul cărții de identitate, seria șasiului mașinii). În final, sistemul afișează bonul de ordine. Cetățenii se vor prezenta la ghișeu în ziua și la ora trecute pe bon.
“Ne dorim ca, astfel, serviciile noastre să fie oferite în mod civilizat, iar maramureșenii să își rezolve problemele fără a întâmpina neplăceri. Respectăm cetățenii, înțelegem că timpul lor este prețios și îi îndemnăm să folosească cu încredere această nouă modalitate de obținere a programărilor. Precizăm că este absolut necesar ca datele personale înscrise în sistem să fie cele reale ale persoanei care se va prezenta la ghișeu.”, au declarat reprezentanții instituței.

Platforma este disponibilă la adresa: http://prefecturamaramures.ro/programari

Here is a collection of places you can buy bitcoin online right now.

Leave a Reply