Vrei ca afacerea ta să crească? Iată cum poți face asta simplu și rapid

Salut! Vrei ca afacerea ta să crească?

Dacă ai răspuns „da” atunci ai răspuns corect! Toţi ne dorim ca afacerile noastre să crească.

Unul dintre paşii importanţi spre succesul firmei tale constă în prezenţa ta în mediul online.

Ce înseamnă să fii prezent în mediul online?

În primul rând, diversitatea este mare iar accesul la informaţie este atât de ieftin încat fiecare persoană se informează înainte de a lua o decizie, înainte să cumpere un produs sau un serviciu.

În al doilea rând, este importantă deţinerea unui site propriu afacerii tale şi nu doar o pagină pe reţelele de socializare. De ce? Este de preferat ca firma ta să aibă propria locuinţă. Fiind proprietarul de drept al spaţiului tău virtual ai garanţia că nu se va închide, că va fi mereu îngrijit şi, cel mai important, că îl vei administra exact aţa cum îţi place ţie.

Ştim cu toţii ce e un website dar, surprinzător, ceea ce nu ştim este care sunt beneficiile pe care un site le poate aduce afacerii noastre şi cat de multe afaceri nu au înca un website şi nu sunt prezenţi online.

Dacă ai o afacere şi nu ai un website pierzi multe oportunităţi pentru afacerea ta. Ca proprietar de afacere sau simplu antreprenor, trebuie să ştii unde sunt clienţii tăi. Dar dacă, sa zicem, clienţii tăi ştiu de business-ul tău şi ce poţi tu să le oferi, însa nu pot să dea de tine. Ce se întâmpla? Acesta e doar unul din riscurile la care te expui neavând un website pentru afacerea ta.

Dar hai să vedem pe scurt 3 beneficii pe care le aduce un website

  1. Accesibil non-stop. Website-ul tău e accesibil 24/7/365. Gândeşte-te că vrei să cumperi ceva de la un magazin. Depui efortul necesar pentru a merge la magazin, dar când ajungi acolo e închis. Ştim cu toţii cât e de enervant. Data viitoare te vei gândi de două ori înainte să mergi şi să păţeşti acelaşi lucru. Poate că data viitoare vei căuta un magazin care e mult mai uşor accesibil. Din moment ce website-ul tău e operaţional 24/24 clienţii tăi pot să acceseze cu uşurinţă produsele sau serviciile tale.
  1. Prin deţinerea unui website oferi afacerii tale oportunitatea de a arăta clienţilor de ce ar trebui să aibă încrederea în tine, testimoniale şi oportunităţile pe care clienții le au. Folosind un website poţi să oferi oamenilor tot timpul noi şi noi servicii şi poţi să îţi creşti încrederea în rândul lor.
  1. Vânzări mai multe. Fără vânzări afacerea ta e sortită eşecului. Fiind prezent în mediul online dai voie vânzărilor să aibă loc tot timpul şi mult mai uşor pentru clienţii tăi. Pe scurt, fiind vizibil în întreaga lume înseamnă că poţi să câştigi mult mai mulţi clienţi decât până acum.

E important să ai un website dacă vrei ca afacerea ta să funcţioneze. Uită-te la competitorii tăi! Au un website? Îşi dezvoltă afacerea şi pe online? Cum poate să dea lumea de ei?

Pe final vrem să îţi propunem un exerciţiu. Gândeşte-te rapid şi răspunde la următoarea întrebare: Cine a fost primul om care a paşit pe lună? Ai reuşit să răspunzi la ea, nu? Acum răspunde la cea de-a doua: Cine a fost cel de-al doilea om care a paşit pe lună? Probabil ca nu ştii răspunsul. E normal să fie aşa. Întotdeauna ştim cine a fost primul într-un domeniu. Cu greu aflăm şi de al doilea. Tu vrei să fii primul în domeniul tău? Chiar dacă nu poţi să fii primul în domeniul tău poţi să fii cel care aduce ceva nou prin soluţiile, serviciile sau produsele sale iar un website este locul de unde ideile tale pornesc spre viitori clienți.

Lasă în secţiunea de comentarii gândurile tale despre importanţa sau neimportanţa unui website. De asemenea, te invităm să verifici şi pagina noastră cu servicii.

Lasă-ne să-ţi dezvoltăm afacerea printr-un website adaptat nevoilor tale!

P.S. Stim cum e sa fii la început de drum cu firma, aşa că îţi oferim servicii noastre bazate pe nevoile şi posibilităţile firmei tale. Da-ne un mesaj si hai sa discutam despre proiectul tau!

Contacteaza-ne!

Leave a Reply